Tietoja

Tarjoamme ilmakuvauspalveluita Tammelan, Forssan ja lähiseutujen alueella.

Ilmakuvausta dronella

Tarjoamme ilmakuvauspalveluita nelikopterilla eli dronella.  Dronet ovat suhteellisen uusi vaihtoehto ilmakuvaukselle. Dronekuvaus on ympäristöystävällisempää, nopeampaa ja halvempaa kuin perinteinen helikopterikuvaus.

 

Nykyaikaisilla droneilla pystytään kuvaamaan korkeatasoisia still-kuvia tai videota helposti. Drone-aineistoa voidaan käyttää mm. mainoksissa, kiinteistökaupassa, suunnittelutyön lähtöaineistona tai nykytilan dokumentoinnissa.

Kalusto

Tämän hetkinen kalustoon kuuluu ainoastaan DJIn valmistama Mini 3 Pro. Mini 3 Pro on tällä hetkellä DJIn paras drone, jota voidaan käyttää tiheästi asutuilla alueilla myös vuonna 2024 alusta voimaan tulevan asetuksen mukaisesti.

Dronesta löytyy 1/1.3-tuumainen CMOS-kenno, jolla voidaan kuvata 48 megapixelin still-kuvia ja 4K-videota jopa 60 kuvaa sekunnissa.


Tulemme laajentamaan kalustoamme mm. lämpökuvakseen ja laserkeilaukseen kykenevillä droneilla.

Turvallisuus

Noudatamme kaikkia voimassa olevia säännöksiä. Lentäjämme ovat suorittaneet avoimen kategorian A1/A3 -verkkokteoriakokeen sekä tiheään asutuilla alueilla vaadittavan A2 -kategorian valvolun lisäteoriakokeen.

Toimintamme on vakuutettua asetuksen (EY) N:o 785/2004 mukaisesti.

 

Lisätietoa dronetoimintaan liittyvistä säännöksistä droneinfo.fi.